Båda recepten är ur enkla, tror faktisk att alla klarar av att göra den!
Jag är själv förvånad över hur god den var.
After eight krämen och päronmoussen verkligen "gifte" sig med varann.
AFTER EIGHT-KRÄM
1 lager
3 dl vispgrädde
100 g mörk choklad
50 g After eight (ca 6 st)
Gör så här:
Värm grädden i en kastrull så att den blir varm. Hacka chokladen och häll den varma grädden över chokladen. Rör om tills all choklad smält. Låt blandningen stå kallt i kylskåp minst två timmar tills den blivit ordentligt kall. Vispa till lagom tjock fyllning.
PÄRONMOUSSE
1 lager
1,5 dl Kiviks päronkräm
2 msk marsanpulver
2 dl vispgrädde
10 droppar päronessens
2 konserverade päronhalvor
(grön pastafärg eller karamellfärg)
Gör så här:
Blanda päronkrämen med marsanpulver. Ha i päronessens och finhackade bitar av konserverade päron. Färga eventuellt med lite grön pastafärg eller karamellfärg. Vänd ner i vispad grädde.
Tårt bygget
Idag när jag kom till jobbet så blev jag uppvaktad av mina härliga arbets kamrater!
Jag fick inte bara massa kramar och lyckönskningar. Jag fick även thailändsk mat, blev uppvaktad på thailändsk vis när man gifter sig - som skall bringa tur :0)
Jag fick även en löpare som kommer från Thailand, med elefanter som bringar tur :0)
Tack tack tack!
ANN-DESIGN
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar